Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Todos queremos algo’

| Cap comentari

Doble sessió: a les 20 h en versió doblada i a les 22 h versió original subtitulada

Direcció: Richard Linklater

Si hi ha alguna cosa que arrodoneix el treball de Linklater és la reconstrucció d’una època. ‘Todos queremos algo és una declaració d’amor’ a la dècada dels 80. Cada cançó és reflex del moment, incrustada en l’escena amb sensibilitat còmplice pel director. Una autèntica passada, convertida en passeig musical de la mà de The Cars, Blondie, Dire Straits, Frak Zappa, Van Halin, Kool and the Gang, The Knack, Cheap Trick o Pat Benatar.

FITXA 346Data: Dijous 9 de febrer
Hora: a les 20 h i a les 22 h
Lloc: Ateneu cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *