Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Nou sorteig dels guanyadors d’abonaments per l’Ateneu Cinema corresponents a la campanya comercial de Nadal

| Cap comentari

El passat 31 de gener es van fer públiques les butlletes guanyadores dels abonaments anuals per l’Ateneu Cinema d’Igualada després que, en la passada campanya de Nadal, els comerços d’Igualada Comerç, l’Associació Nou Centre d’Igualada i l’Associació de Botiguers del Mercat de La Masuca en repartissin més de 60.000 entre els seus clients. Finalitzat el termini que establien les bases del sorteig, cap dels tres guanyadors ha recollit el seu premi i han perdut, doncs, la possibilitat de reclamar-lo.

Tal i com establia el concurs, acabat aquest període, ara es fan públics tres nous números guanyadors: són el 35.338, el 69.107 i el 32.368.

Les persones que tinguin aquestes butlletes cal que s’adrecin a la taquilla de l’Ateneu Cinema entre aquest dimarts, 21 de febrer, i el dilluns, 6 de març, ambdós dies inclosos. Allà, hauran de presentar la butlleta i se’ls donarà una targeta personal i intransferible vàlida per a 52 sessions de l’Ateneu Cinema. Si, passat aquest termini, algun dels nous premiats tampoc recollís el seu abonament, es publicarien nous números guanyadors.

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *