Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Per segon any consecutiu l’AMPA de l’Escola ha aconseguit un merescut 1er premi del Carnaval d’Igualada

| Cap comentari

GRAND CIRCUS ATENEU

Al Grand Circus Ateneu hem pogut veure de tot: domadors i lleons, pallassos, mims, forçuts, malabaristes, trapessistes, els acròbates Flying Brothers, xanquers, les tarotistes, el venedor de crispetes, els homes bala amb el seu gran canó i la banda de música tots sota la direcció del nostre gran cap de pista que animava el públic i comentava les actuacions que en petits grups de grans i menuts es van anar fent amb moltíssima il·lusió dalt de la pista de Circ.

 

Us deixem un petit recull d’imatges d’aquest gran espectacle, en el que els pares i els infants de l’Escola  estat tots realment uns artistes!!!

 

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *