Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Sortejats els guanyadors d’abonaments per l’Ateneu Cinema corresponents a la campanya comercial de Nadal

| Cap comentari

L’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 31 de gener, el sorteig davant notari dels abonament anuals per al nou Ateneu Cinema corresponents a la recent campanya comercial i festiva de Nadal, que duia per lema “Un Nadal de Pel·lícula”. Els comerços membres d’Igualada Comerç, l’Associació Nou Centre d’Igualada i l’Associació de Botiguers del Mercat de La Masuca van repartir entre els seus clients més de 60.000 butlletes numerades per participar en aquest sorteig.

Els tres números guanyadors han estat el 35.824, el 1.852 i el 70.115. Les persones que tinguin aquestes butlletes s’hauran d’adreçar a la taquilla de l’Ateneu Cinema entre el dilluns, 6 de febrer, i el divendres, 17 de febrer, ambdós dies inclosos. Allà, hauran de presentar la butlleta i se’ls donarà una targeta personal i intransferible vàlida per a 52 sessions de l’Ateneu Cinema.

A banda, s’ha sortejat també un quart abonament entre totes les persones que van penjar una fotografia a les xarxes socials amb l’etiqueta #nadaldecinema i la guanyadora ha estat la usuària d’Instagram @martapapu.Data: Dimecres 1 de febrer
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *