Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Acte homenatge a Salvador Riba i Gumà, activista cultural, ateneista i cooperativista igualadí

| Cap comentari

La trajectòria d’un igualadí excepcional, Salvador Riba, serà recordada la setmana vinent en un acte conjunt de diverses entitats. Una trajectòria que es recordarà amb un vídeo on surten algunes de les persones i entitats amb les que va col·laborar (la Cooperativa la Victòria, l’Ateneu Igualadí, Esquerra Republicana) i una breu actuació musical dels seus familiars. Finalment, també hi haurà un parlament de l’historiador Josep Maria Torras i Ribé i, per cloure l’acte, un parlament de la família.

Dijous 16 de març, a les 19.30 h al Teatre de l’Aurora

Organitzat per: Òmnium Cultural, Ateneu Igualadí i Teatre de l’Aurora

 

 

Salvador Riba: La lluita per l’ideal

Acte homenatge Salvador Riba. Teatre de l’Aurora (16.03.17)Deixa un comentari

Camps obligatoris *