Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Darreres butlletes guanyadores per l’Ateneu Cinema

| Cap comentari

El passat 31 de gener es van fer públiques les butlletes guanyadores dels abonaments anuals per l’Ateneu Cinema d’Igualada després que, durant la campanya de Nadal, els comerços d’Igualada Comerç, l’Associació Nou Centre d’Igualada i l’Associació de Botiguers del Mercat de La Masuca en repartissin més de 60.000 entre els seus clients. Cap dels sis premiats fets públics fins ara han recollit el premi i han perdut, doncs, la possibilitat de reclamar-lo.

 

Ara es fan públics els tres últims números guanyadors:

* 10.887   * 50.631   * 71.985

Les persones que tinguin aquestes butlletes, cal que s’adrecin a la taquilla de l’Ateneu Cinema abans del proper dimarts, dia 21 de març. Allà, hauran de presentar la butlleta i se’ls donarà una targeta personal i intransferible vàlida per a 52 sessions de l’Ateneu Cinema.

Si, passat aquest termini, cap dels guanyadors recull el seu premi, el concurs es declararà desert.Data: Dimecres 15 de març
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *