Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Ens visita l’alcalde d’Igualada

| Cap comentari

Ahir dimecres a l’Escola de l’Ateneu varem rebre la visita de l’Alcalde d’Igualada, Sr. Marc Castells i la regidora d’ensenyament Patrícia Illa

Els alumnes més grans de l’Escola ( 6è de primària) ja els esperaven per compartir una estona i fer-els-hi arribar suggerències i propostes de millora per a la nostra ciutat. Després van estar amb els alumnes de 3r, les Puputs i van interessar-se pel treball que estaven fent. Els nens i nenes excitats per una visita tan singular, van aprofitar per recitar en català i anglès una carta que havien preparat conjuntament.

Posteriorment, l’alcalde i la regidora acompanyats per l’equip directiu de l’Escola, el gerent Francesc Vidal i la presidenta del patronat de la fundació de l’Escola Mireia Claret, van poder conèixer de primera mà el projecte educatiu i el procés de canvi que s’està produint en el marc d’Escola avançada del segle XXI, gràcies a un equip de mestres compromés, generós i amb ganes d’innovar i uns pares implicats en un mateix projecte.Deixa un comentari

Camps obligatoris *