Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PANTALLA OBERTA ‘La belle et la bête’ (La bella y la bèstia )

| Cap comentari

Direcció: Jean Cocteau    França 1946 V.O.S.E Us proposem una mena de joc. Aprofitant que aquests dies s’ha estrenat en els cinemes la darrera versió de ‘La Bella i la Bèstia’ i algun canal de TV ha recuperat la de la Disney, us suggerim gaudir de la primera versió cinematogràfica: la d’en Jean Cocteau. Som davant d’una de les versions més poètiques del tradicional conte impregnat de la seva mirada lírica i amb unes grans dosis de romanticisme visceral. Un Jean Cocteau que sempre, i en totes les seves vessants artístiques, es definia com un poeta ja que totes les seves obres eren poesia. De fet, les intencions de l’autor francès queden ja plasmades a l’inici del film en sortir davant d’una pissarra i escriure  amb guix que el que s’està a punt de veure s’ha de veure amb ulls d’infant.

 

 

Entrada gratuïta.

 Data: Dijous 6 d'abril
Hora: a les 20 h
Lloc: Ateneu cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *