Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PANTALLA OBERTA ‘Violeta se fue a los cielos’

| Cap comentari

el Cineclub, Pantalla Oberta i el Casal Popular d’Igualada, El Foment inicien un projecte compartit i amb un ADN propi El  fil(m) de la història.

‘Violeta se fue a los cielos’ està basada en la biografia de Violeta Parra escrita pel seu fill, Ángel Parra, que no segueix un fil cronològic directe, sinó que ens va situant en distints escenaris de la seva vida: la Violeta de nena, els viatges que fa a l’interior del món rural a la recerca de cançons populars per a què no es perdessin, els seus amors … És així, com anem coneixent el personatge i el seu caràcter, els seus somnis i frustracions, les seves il·lusions i les seves pors, les seves contradiccions i el seu talent, el seu humor i els seus capritxos …, i tot això entrellaçat amb fragments d’una entrevista concedida a una televisió argentina, l’any 1962.

Direcció: Andrés Wood (Xile 2011)

VIOLETA SE FUE A LOS CIELOS – fitxa mail

Entrada gratuïta

 Data: Dilluns 20 de març
Hora: A les 20 h
Lloc: Cassal Popular d'Igualada EL FOMENT
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *