Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LLIBRE ‘Cacáhuatl. 51 dolços poemes de xocolata amarga’

| Cap comentari

Lluís Riera Callís, autor dels poemes, és pastisser de cinquena generació, especialitzat en xocolata. Políticament compromès, lletraferit poèticament, rapsode i escriptor. Treu el seu quart llibre, el primer amb editorial.

Les fotografies són d’en Pol Vila i Ollé qui es dedica a la fotografia des d’abans dels 18 anys. Participa en el moviment artísticopolític (fotoprotesta), i es destaca per treballar l’obra fotogràfica com a conjunt d’imatges que supera la individualitat.

La dissenyadora d’aquest llibre és Mai-t Carbonell, investigadora experimental i crítica en estereotips y contradiccions. La seva proposta busca visibilitzar y trencar les normatives formes que el llenguatge pren en la comunicació. Conceptes, idees, sensacions, lluita, aprenentatge, tenen múltiples sentits en aquest llibre i en el seu projecte.

 

Hi col·labora: Ateneu IgualadíData: Dissabte 25 de març
Hora: a les 18 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Llibreria Llegim ...?


Deixa un comentari

Camps obligatoris *