Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LLIBRE ‘De fora vingueren’ de Matthew Tree

| Cap comentari

Coldwater Bay, un poble apartat de la costa meridional de l’illa de Wight, es troba tot d’una assetjada per un grup d’africans que hi ha anat expressament per això. Un metge racista de vacances, dos adolescents enamorats sota la seva tutela, i el contacte dels africans dins el poble contemplen l’evolució dels esdeveniments cadascú des del seu punt de vista, molt diferents entre si.

Biografia de l’autor

Matthew Tree (Londres, 1958) va aprendre català als 21 anys, als 26 va venir a viure a Catalunya i als 31 ja publicava en català. Ha publicat una desena de llibres de ficció, assaig i autobiografia i ha contribuït en diversos reculls de contes. També ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, entre ells El Punt, Descobrir Catalunya, The Times Literary Supplement, Catalonia Today, RAC 1, Catalunya Ràdio o TV3.

Entrevista a Núvol

 

 

Amb la col·laboració de l’Ateneu IgualadíData: Dimecres 22 de març
Hora: a les 19 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Òmnium Cultural


Deixa un comentari

Camps obligatoris *