Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LLIBRE ‘El navegant’ de Joan-Lluís Lluís

| Cap comentari

‘El navegant’, obra de Joan-Lluís Lluís, un autor francès en llengua catalana

Una història de llengua i sobre llengües ambientada en ple segle XIX a Perpinyà. El seu protagonista és un curiós personatge amb un do força insòlit que el fa diferent a la resta de persones: domina qualsevol llengua del món. Aquest do unit a la seva passió el portaran per camins insospitats, des de París a les antípodes de Nova Caledònia.

Una història que Joan-Lluís Lluís va començar a escriure fa dues dècades però que no era capaç d’acabar perquè, com assegura l’autor, el final que havia previst pel seu protagonista era més digne d’una pel·lícula de Hollywood que de les aventures que s’entestava a viure Assiscle Xatot al llarg de les 350 pàgines que té la novel·la.

‘El navegant’ és una historia d’aventures que l’autor ha escrit com un autèntic homenatge al gènere picaresc. Joan-Lluís Lluís reconeix sense embuts que en la seva adolescència llegia amb autèntica passió aquestes novel·les d’aventures. Amb la seva obra ha volgut recuperar moltes de les virtuts que tenia aquell gènere: narrativa àgil, sentit de l’humor, sorpreses i personatges que es trobaven amb les situacions més inversemblants. En part, per això, “El navegant” està narrat en primera persona.

 

Més informació

Amb la col·laboració de l’Ateneu IgualadíData: Dijous 30 de març
Hora: a les 19.30 h
Lloc: a la Sala de Socis
Organitzador: Òmnium Cultural


Deixa un comentari

Camps obligatoris *