Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Tres propostes literàries es presenten aquesta setmana a l’Ateneu

| Cap comentari

‘De fora vingueren’

Matthew Tree acaba de publicar ‘De fora vingueren’, traducció del títol original anglès ‘Snug’, una novel·la ambientada en l’Anglaterra dels anys setanta que ha escrit en anglès i que ara publica Columna amb traducció de Jordi Cussà.

‘De fora vingueren’ és la història d’un grup d’africans que ‘colonitza’ un petit poble a l’Illa de Wight anglesa als anys 70, és una sàtira dramàtica sobre la pompositat i l’autocomplaença angleses i el racisme latent que s’hi amaga.

La presentació del llibre organitzada per Òmnium Cultural es farà el dimecres 22 de març a les 19 h a la Sala de Socis de l’Ateneu.

 

‘Amic meu’

És el viatge dels refugiats explicat i dibuixat amb ulls d’infant, un conte on es recull la mirada dels nens refugiats sirians a Grècia sobre el periple que han realitzat des de Síria per fugir de la guerra fins arribar a Europa.

‘Els dibuixos ho diuen tot. Bombes, el mar, barques, tendes de campanya… Els textos ho rematen. Són històries duríssimes explicades per infants entre 6 i 13 anys.’

El preu/donatiu de 10 euros serveix per continuar finançant les activitats d’OCC (ONG Open Cultural Center) a Grècia.

La presentació del conte organitzada per llibreria Llegim …? comptarà amb la presència d’Arcadi Oliveres i se celebrarà el dijous 23 de març a les 19.30 h a la Sala de Socis de l’Ateneu.

 

‘Cacáhuatl. 51 dolços poemes de xocolata amarga’

El pastisser olotí Lluís Riera presenta el seu darrer llibre de poesia ‘Cacáhuatl, 51 dolços poemes de xocolata amarga’, elaborat conjuntament amb el fotògraf Pol Vila i la dissenyadora Mai-t Carbonell.

El poemari compta amb un pròleg del també pastisser, Josep Manel Busqueta, que defineix Cacáhuatl com “un llibre que es menja a mesura que el vas llegint, i que aporta la filosofia de les sensacions viscudes”.
Aquest és el quart llibre de poesia de Riera, el primer editat per una editorial.

També a proposta de la llibreria Llegim …? , la presentació es farà el dissabte 25 de març a les 18 h a la Sala de Socis de l’Ateneu.Data: Dilluns 20 de març
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *