Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

UNESCO Igualada presenta una iniciativa sobre la convocatòria d’un Certamen d’Audiovisuals

| Cap comentari

Dilluns dia 13 de març el Centre UNESCO d’Igualada, amb seu a l’Ateneu Igualadí, ha rebut la visita del Sr. Josep Dallarès , el Sr. Jean Michel Armengol, President i SG respectivament del Comitè UNESCO d’Andorra, el Sr. Juan MªAlzina, SG del Comitè UNESCO de l’estat Espanyol, el Sr. Lluís Puig, Director General de Cultura Popular de la Generalitat i el Sr. Jordi Pont, Regidor de l’Ajuntament d’Igualada, també han estat presents el Dr. Pere Fullana, Director de la Càtedra UNESCO Cicle de Vida i Canvi Climàtic i el Sr. Francesc Ferrer, Director de OVER Fer Frans, empresa col·laboradora.

Durant aquesta trobada s’ha presentat a l’atenció dels representants de les administracions, la iniciativa del Centre que pretén convocar un Certamen d’Audiovisuals sobre elements inscrits en la llista representativa del Patrimoni Immaterial de la UNESCO. Aquest projecte sota el lema “La utilitat del Missatge Audiovisual per a la salvaguarda i promoció del Patrimoni” vol esdevenir un referent audiovisual internacional i el Centre ha demanat els representants UNESCO d’ambdós estats el seu suport institucional.Deixa un comentari

Camps obligatoris *