Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘La llegada’

| Cap comentari

Direcció: Denis Villeneuve (EEUU 2016)

Quan naus extraterrestres comencen a arribar a la Terra, els alts comandaments militars demanen ajuda a una experta lingüista (Amy Adams) per intentar esbrinar si els alienígenes vénen en to de pau o suposen una amenaça. A poc a poc la dona intentarà aprendre a comunicar-se amb els estranys invasors, posseïdors d’un llenguatge propi, per donar amb la veritable i misteriosa raó de la visita extraterrestre… Adaptació del relat curt “The Story of Your Life” de l’escriptor Ted Chiang, guanyador dels reconeguts premis de ciència ficció Hugo i Nebula.

FITXA 352

 Data: Dijous 13 d'abril
Hora: a les 20 h
Lloc: Ateneu cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *