Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Paterson’

| Cap comentari

Doble sessió (20 h doblada > 22 h VOSE)

Director: Jim Jarmusch

(EEUU 2016)

Paterson és conductor d’autobusos. I poeta. Cada dia, abans d’iniciar la seva jornada de treball, retoca els versos que va anotant en el seu quadern. Troba la inspiració en la realitat més quotidiana: en les xerrades que manté amb la seva dona Laura, en els trajectes en el bus pels carrers de la ciutat amb la qual comparteix nom, en les converses que pesca dels passatgers (aquests nois escapats de ‘Moonrise Kingdom’ rememorant a l’anarquista italià que va viure en Paterson, Giuseppe Ciancabilla), en la caixa de llumins de la cuina, en les trobades fortuïtes mentre passeja al seu gos Vincent, en les visites al seu pub habitual… Paterson (un Adam Driver brillant en la seva continguda interpretació) practica una poesia de versos lliures i austers que celebra la bellesa d’elements quotidians. Com el propi cinema de Jim Jarmusch.

 Data: Dijous 27 d'abril
Hora: a les 20 h i a les 22 h
Lloc: Ateneu cinema


Deixa un comentari

Camps obligatoris *