Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CLASSES D’AIKIDO per a nens/nenes

| Cap comentari

Aikido InfantilL’Aikido és una disciplina no violenta ni agressiva i es basa en el principi de la no-resistència.  La pràctica de l’Aikido no requereix habilitats especials, la clau per progressar en aquesta disciplina i en la vida és simplement perseverar i tenir una actitud positiva.

A través de jocs, tècniques de defensa personal, postures i un clima divertit i dinàmic, les classes per a nens estan orientades a brindar espais per explorar i desenvolupar tots els seus potencials: físics, mentals, espirituals i socials.

Dies: Els dijous de 18:30h a 19:30h i dissabtes de d’11 a 12 h

Preu: 20€ /mes

Monitor: Toni Dato, 2n Dan d’Aikido per Intercontinental Bujutsu Federation, 2n Dan d’Aikido per la Federació Espanyola de Judo i 1r Dan Defensa Personal KB per la Federació Catalana de Kick-Boxing i Muai-Thay.

Inscripcions: Secretaria de l’Ateneu en horari d’oficina. Tel. 93 803 0763

Per a més informació: Toni Dato budojad@gmail.com

Vine amb el teu fill/filla a una classe de prova sense cap compromís.

 Per què els nens han de practicar Aikido?

Els adults solen practicar Aikido per obtenir pau interior, relaxació, adquirir bona condició física o com a defensa personal; però aquests són conceptes en els quals la majoria dels nens ni tan sols han pensat. Llavors per què practicar Aikido? És una bona opció per als nens? Què els hi aporta?

Confiança

La pràctica de l’Aikido desenvolupa una gran capacitat física, flexibilitat, concentració i equilibri. Contribueix a la confiança en un mateix i a millorar la comunicació amb els adults.

Solucionar  conflictes

l’Aikido és una disciplina no violenta ni agressiva i es basa en el principi de la no-resistència. S’aprenen tècniques de desequilibri, immobilització i control, sempre evitant fer mal als seus agressors.

Mantenir la calma

La pràctica de les tècniques els ensenya a controlar l’agitació, precipitació i impaciència i aprenen que hi ha moments per jugar, moments per estar seriosos, moments per parlar, moments per relaxar-se, moments per aprendre…

Una visió positiva del món

Per aconseguir coses que valguin la pena hauran de treballar en harmonia amb el seu entorn (medi ambient i els éssers que els envolten). Aprendre que “Cada problema representa una oportunitat per millorar”.

Ajuda  a l’Escola

A través de la pràctica de l’Aikido els nens assimilen més fàcilment els coneixements i pensen amb més claredat. L’Aikido desenvolupa el potencial humà al màxim .

http://www.kyoukaibudo.com/

 Data: Dijous i dissabtes
Hora: Dj. 18.30 h a 19.30 i Ds. 11 ha 12 h
Lloc: Gimnàs de l'Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *