Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CICLE GAUDÍ ‘El guardián invisible’

| Cap comentari

Circuit estable de cinema en català

Fernando González Molina (Espanya 2017)

En els marges del riu Baztán, en terres de Navarra, apareix el cos nu d’una adolescent en circumstàncies que relacionen aquest crim amb un assassinat ocorregut un mes enrere. La inspectora Amaia Salazar dirigeix ​​la investigació, la qual li portarà de tornada al poble d’Elizondo, on ella va créixer i del que ha tractat de fugir tota la vida.

Enfrontada amb les complicades derivacions del cas i els seus propis fantasmes, la investigació d’Amaia és una carrera contra rellotge per trobar un implacable assassí, en una terra fèrtil en supersticions i bruixeria.

 

 

 

 

 

FITXA 358_El_guardian

 Data: Dijous 15 de juny
Hora: a les 20 h
Lloc: Ateneu cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu, Ateneu Igualadí, Acadèmia del Cinema Català i Ajuntament d'Igualada


Deixa un comentari

Camps obligatoris *