Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’Ateneu Igualadí s’adhereix al manifest del Pacte Nacional Pel Referèndum

| Cap comentari

L’Ateneu Igualadí posa de manifest que en la darrera Assemblea General Ordinària de Socis celebrada el passat 25 de maig es va aprovar l’adhesió de l’entitat al manifest del Pacte Nacional Pel Referèndum, adhesió que s’ha formalitzat el passat 12 de juny.

A proposta del Parlament de Catalunya, i amb l’impuls del Govern de Catalunya, el dia 23 de desembre de 2016 es constituí el Pacte Nacional pel Referèndum, que aplega milers d’entitats socials, culturals i polítiques, amb el propòsit d’impulsar un pacte entre els governs de l’Estat i de la Generalitat que permeti la celebració d’un Referèndum eficaç i vinculant, perquè la ciutadania catalana pugui votar sobre el seu futur polític com a nació.

L’Ateneu Igualadí considera un dret essencial de les societats democràtiques el dret a decidir.

 Data:
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *