Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Documental ‘Las cloacas de Interior’

| Cap comentari

Crida per la Democràcia porta a un centenar de poblacions ‘Las cloacas de Interior’

Després que cap televisió hagi gosat a emetre el documental de Mediapro sobre les clavegueres de l’Estat, Òmnium Cultural ha decidit projectar-lo arreu del territori perquè tothom qui vulgui pugui redescobrir la guerra bruta de l’Estat contra tot allò que ensumi a democràcia i llibertat.

Un documental que posa damunt la taula proves i testimonis de la brigada política que el ministeri de l’Interior, amb Jorge Fernández Díaz al capdavant, va muntar per destruir el sobiranisme i que es van destapar en la coneguda com a Operació Catalunya.

En definitiva, sous públics utilitzats amb finalitats partidistes contra Catalunya i per destruir els rivals polítics de l’actual govern espanyol.

 

 Data: Divendres 14 de juliol
Hora: A les 19 h
Lloc: a la Sala de Socis
Organitzador: Òmnium Cultural, Cineclub Ateneu i Mediapro


Deixa un comentari

Camps obligatoris *