Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Els Tapilluns segueixen protagonitzant els dilluns de juliol a l’Ateneu

| Cap comentari

Les trobades lúdiques-gastronòmiques dels tapilluns van començar el passat dia 3 i tenen lloc tots els dilluns del mes de juliol a les 21 h al jardí de l’Ateneu Igualadí.

Després de les tapes poètiques del passat dilluns, ara canviem de registre i els pròxims tapilluns aniran de vins, documentals, música i cinema animat.

Programa:

Dilluns 17

l’Associació de Petits Productors de la Comarca oferirà un tast de vins típics de la comarca i a les 22 h es projectarà el documental ‘Natural Resistance’ de Jonathan Nossiter, antic sumiller que a través d’un interessant diàleg amb quatre propietaris de vinyers de la Toscana convida a la reflexió sobre les noves formes d’elaborar, vendre i consumir el vi.

 

 

 

Dilluns 24

Quico Tretze compartirà la història de com va acabar cantant amb Glen Hansard i ens interpretarà la seva versió de ‘Falling Slowly’. A les 22 h es visionarà ‘The Swell Season’ (2011) de Nick August-Perna, Chris Dapkins i Carlo Mirabella-Davis, pel·lícula en clau documental que s’interna en la intimitat de la parella ( Glen Hansard i Markéta Irglová) durant una de les seves gires, en els seus dubtes, inseguretats i incerteses que els assolen tan personalment com professionalment.

 

 

 

Dilluns 31

A les 21 h farem temps menjant tapes fins que a les 22 h quan es faci una mica fosc projectar ‘Pos eso’ (2014) , primer llargmetratge del director d’animació Sam, que compta amb les veus d’Anabel Alonso, Josema Yuste, Santiago Segura, Carlos Areces, Alex Angulo, Jose María Iñigo, Esperanza Elipa i Concha Goyanes. Els

Totes aquestes experiències les viurem fent un tast de tapes del Cinto del Cafè de l’Ateneu, tapes sorpresa i diferents cada dilluns a un preu de 5 € amb consumició inclosa.

 

 

 

 

 

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *