Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’Ateneu Igualadí crea un programa de suport als treballs de recerca de Batxillerat que tractin temes locals

| Cap comentari

Amb el nom IGD Batx, l’Ateneu Igualadí impulsa un programa de suport als Treballs de Recerca que tractin temes locals i comarcals. L’objectiu és promoure recerques sobre temes locals que puguin quedar com a pòsit d’investigació i coneixement per la ciutat. El programa dóna suport als alumnes oferint-los assessorament i eines per poder fer el seu treball, complementant així la tutorització que fan els professors dels diferents instituts.

IGD Batx té tres fases. En una primera fase s’ofereix un llistat de temes sobre Igualada i l’Anoia per tal de donar idees a aquells alumnes que no tenen clar el seu tema de recerca. A partir d’aquí, tant per aquells alumnes que vulguin acollir-se a algun tema proposat com pels que ja el tinguin escollit, l’Ateneu Igualadí ofereix tot un seguit d’eines per facilitar-los la tasca de recerca en col·laboració amb l’Arxiu Comarcal i la Biblioteca Central. El programa també compta amb diferents persones que fan un seguiment del treball i a les quals l’alumne pot recórrer per resoldre dubtes o per demanar-los contactes de fonts d’informació. Un cop fet el treball, IGD Batx ofereix una difusió del resultat de la investigació a través de la xarxa i els mitjans de comunicació.

Tota la informació del programa, que és d’accés lliure i està obert a tots els alumnes, es pot trobar a la pàgina web batxillerat.ateneuigualadi.cat. Aquests dies s’ha repartit un fulletó informatiu als equipaments d’Igualada.Deixa un comentari

Camps obligatoris *