Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘El sueño de Gabrielle’

| Cap comentari

Doble sessió. A les 20 h sessió doblada, a les 22 h VO

Direcció: Nicole Garcia (França 2016)

França. Anys 50. Gabrielle (Marion Cotillard) viu en un petit poble en la Provença francesa i somia amb trobar l’amor veritable. Els seus pares l’obliguen a casar-se amb José (Àlex Brendemühl), un granger espanyol honrat i afectuós, doncs creuen que farà d’ella una dona respectable. Però Gabrielle no ho estima i sent que ha estat enterrada viva. Durant la seva estada en un balneari en els Alps, Gabrielle coneix a André (Louis Garrel), un tinent ferit de la guerra de la Indoxina, que farà renéixer en ella el desig d’estimar i ser estimada. En descobrir aquest gran amor, Gabrielle desitja escapar amb André i alliberar-se d’un matrimoni que sembla tancar-la. Aquesta vegada, està decidida a perseguir el seu somni.

FITXA 359Data: Dijous 14 de setembre
Hora: a les 20 h i a les 22 h
Lloc: Ateneu cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *