Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

El batec de l’Ateneu no s’atura mai, tornem a començar

| Cap comentari

Després d’un temps de vacances tornem a començar amb la il·lusió d’un setembre recentment estrenat. Moltes propostes a punt, d’altres embastades, projectes engrescadors i edicions especials d’aniversari. Renovar, crear i compartir.

 

L’Ateneu, un punt de trobada

Una vegada al mes els amants de la música country tenen l’oportunitat de gaudir de les trobades que organitza el Grup Country de l’Ateneu. Aquest diumenge 10 de setembre a partir de les 18 h a la pista de l’Ateneu Igualadí enceten la temporada de ball. No cal tenir nivell. L’entrada és lliure per a tothom que vulgui ballar i passar una bona estona. També hi haurà servei de bar.

El dissabte 16 de setembre comencen les Patitrobades. A partir de les 11 del matí el vestíbul de l’Ateneu es convertirà en un espai de joc i l’esperit d’aquests dissabtes lúdics és compartir el meravellós món del joc amb la família i amics de la mà de la gent del Pati.

Els col·leccionistes tenen una cita el dissabte 23 de setembre, la Trobada de Plaques Jané Baqués que tindrà lloc a la pista de l’entitat a partir de les 8 del matí fins al migdia. Els participants, col·leccionistes i públic tindran la possibilitat d’entrar en un sorteig de plaques antigues i per arrodonir el matí el Cafè de l’Ateneu oferirà un menú d’esmorzar de ‘forquilla i ganivet’ a un preu mot assequible de trobada.

Cineclub Ateneu, Cicle Gaudí i Mostra Internacional Films Dones Barcelona complementen la cartellera de l’Ateneu cinema.

El Cineclub Ateneu inaugura la nova temporada el dijous 14 de setembre amb ‘El sueño de Gabrielle’ de la directora francesa Nicole García, a les 20 h sessió doblada i a les 22 h en versió original.

Seguim amb el Cicle Gaudí, circuit estable de cinema en català el tercer dijous de cada mes. ‘Incerta glòria’ és la pel·lícula del mes de setembre, el dijous dia 21 a les 20 h.

l’Ateneu cinema acollirà el dijous 28 de setembre a les 20 h el documental ‘Free (Hadijatou contra l’Estat)’ de Laia Gomà i Rosa Cornet en el marc de la Mostra Internacional Films Dones Barcelona. El dia de la projecció es comptarà amb la presència de Laia Gomà. L’entrada serà gratuïta.

Òpera i dansa

L’Ateneu cinema segueix apostant per les retransmissions en directe des de la Royal Opera House de Londres. La temporada 2017/2018 arrancarà el dimecres 20 de setembre amb el fantàstic clàssic de Mozart ‘La Flauta Màgica’, obra que, per primera vegada es projectarà en sales de cinema. Es pot consultar la programació de la temporada a www.ateneucinema.cat

El mes de setembre comença el curs escolar i també els cursos i tallers de l’Ateneu.

Seguim amb l’Escola d’Escacs per a nens i nenes els dimecres i divendres a la tarda. Les classes de Taitxí tres dies a la setmana i les d’Aikido els dijous i dissabtes adreçades tant a un públic infantil com adult.

El ball també té el seu espai en la programació estable de l’entitat. L’espai de Swing Anoia proposa pels dissabtes 16 i 30 d’aquest mes uns tallers intensius de cara a començar en plena forma el curs el mes d’octubre i les classes de Line-dance comencen a partir del divendres dia 8 de setembre amb el Grup Country Ateneu.

Volem fer una menció especial al Taller d’Enquadernació de l’Ateneu Igualadí, aquest espai creatiu amb Maria Requesens al capdavant que enguany celebra el seu 20è aniversari. Tots els dimarts per aprendre l’art i ofici de l’enquadernació artesanal. Les classes setmanals es complementen al llarg del curs amb monogràfics i visites culturals relacionades amb l’activitat. El taller és una bona opció pel desenvolupament artístic, creatiu i d’habilitats adreçat a persones de totes les edats.

Més informació trucant a Secretaria de l’Ateneu: 93 803 07 63

 

 

 

 

 

 

 

 Data:
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *