Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

ATUREM EL PAIS, CATALUNYA UN SOL POBLE

| Cap comentari

L’Ateneu Igualadí s’adhereix al Manifest de la Federació d’Ateneus de Catalunya i demà dimarts 3 d’octubre restarà TANCAT anul·lant totes les activitats programades.

La Federació d’Ateneus de Catalunya s’afegeix a la crida que la Taula per la Democràcia ha fet al conjunt de la societat a mobilitzar-se i condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir les votacions a Catalunya.

Convoquem a tota la societat, patronals, empresaris/es, sindicats, treballadors/es, autònoms, entitats, institucions i tots i totes les ciutadanes de Catalunya a una ATURADA DE PAÍS el dimarts dia 3 d’octubre.

ATURADA DE PAÍS

 

 Data:
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *