Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Maravillosa familia de Tokio’

| Cap comentari

Doble sessió. A les 2o h i a les 22 h (VOSE).

Direcció: Yoji Yamada (Japó 2016)

Un marit i la seva dona porten més de cinquanta anys units en matrimoni. Ell, interpretat per Isao Hashizume, li pregunta a la seva esposa (Kazuko Yoshiyuki) què és el que vulgues com a regal d’aniversari i, davant la seva sorpresa, ella li demana com a regal que li signi els papers del divorci. L’anunci de divorci de la seva esposa submergeix a tota la família en el caos. Els seus fills cauen en un estat de pànic en escoltar aquestes notícies de separació. Entre aquest inesperat sot en les seves vides, cada membre de la família començarà a manifestar-se de manera diferent com a reacció a la sorprenent notícia. Aquesta és la nova pel·lícula de Yôji Yamada, que comparteix repartiment i personatges amb l’obra de 2013 ‘Una Família de Tòquio’.

 

 Data: Dijous 26 d'octubre
Hora: a les 20 h i a les 22 h (VOSE)
Lloc: Ateneu cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *