Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Lluís Coloma trio (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

Amb totes les ganes després de vint anys!

Lluís Coloma, un dels millors pianistes de Blues i Boogie Woogie en l’àmbit internacional edita el seu onzè Cd en formació de trio amb el segell Swing Alley de la prestigiosa discogràfica Fresh Sound Records.

Des dels seus inicis, aquest gran pianista valorat per la seva visió innovadora i la seva sorprenent energia, ha anat desenvolupant un toc personal en la interpretació d’aquests estils que es fa evident en la creació de les seves composicions, recollides en els seus onze discos. Considerat un mestre d’aquests gèneres ha estat guardonat amb molts premis i convidat a nombrosos festivals en qualsevol part del món.

El seu nou treball d’estudi ‘Boogie Wins Again’ transmet la força, subtilitat i compenetració del grup, amb un so cru, però amb profunditat i sentiment. El virtuosisme de Lluís Coloma, el groove de Marc Ruiz i l’alegria que contagia el contrabaix de Manolo Germán, ens portaran pels camins del Blues i el Boogie Woogie, amb inesperats homenatges en forma de versió i alguna atrevida incursió a altres estils. Imprescindible!

 

 

 

 

 

Preu entrada: 12 € / Amb descomptes: 10 € Venda anticipada: www.musiquesdebutxaca.cat

 

 

 Data: Divendres 6 d'octubre
Hora: a les 23 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *