Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Veil (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

Presentem a Veil, el concert del mes de novembre de Músiques de butxaca en el context d’aquest any especial del vintè aniversari i també en el marc del Zoom Experience, espai creat pel Zoom Festival que enguany se celebrarà del 21 al 26 de novembre.

Veil és el nom artístic de la lleidatana Txell Prada. Fa cinc anys Txell Prada penjava els seus vídeos de ‘covers’ a youtube, així va ser com Albert Solà, cantautor santcugatenc i productor la descobreix i junts comencen a treballar en un projecte que acaba d’agafar forma quan es creua pel camí la discogràfica Visceral Records i aposta per ell.

D’aquestes sinergies surt el treball discogràfic ‘Safe And Sound’, composicions de la Txell inspirades en la seva experiència vital i íntima, cançons cantades en anglès perquè és la manera d’expressar-se en la que se sent més còmode i neix VEIL , nom artístic que escull perquè representa molt bé la imatge de la seva música, el que s’entreveu però cal acabar de descobrir. El disc surt a la llum a principis del 2017.

Veil deixa clara la seva marca personal, la sonoritat anglosaxona que l’acompanya i les influències del pop i de l’indie alternatiu més actuals. Angus & Julia Stone, Matt Corby, Lorde, London Grammar o James Vincent McMorrow són alguns dels nombrosos artistes que marquen la música de Veil.

A Músiques de butxaca, acompanyada de Sergi Estella, guitarra elèctrica, Albert Solà, guitarra acústica, loops i cors i Dani Campos, teclat, presentarà aquest primer treball discogràfic.

Preu entrada: 12 €  Socis de l’Ateneu, Cineclub i Teatre l’Aurora: 10 € . Compra d’entrades online AQUÍ

www.musiquesdebutxaca.catData: Divendres 3 de novembre
Hora: a les 23 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *