Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’Ateneu cinema projectarà les estrenes més interessants de cine infantil dins el cicle CINC

| Cap comentari

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb l’objectiu de fer créixer l’oferta de cinema infantil en català existent al mercat i potenciar l’hàbit de veure pel·lícules en català, gràcies a una programació atractiva, una política de preus baixos i una oferta que arriba a tot el territori. El CINC es programa cada any durant dos períodes: tardor i primavera.

L’Ateneu cinema acull aquest cicle projectant quatre pel·lícules aquesta tardor els diumenges a les 11 del matí.

Buscant la Dory > 22 d’octubre.

Walt Disney Pictures presenta nous materials dels personatges de Buscant a Dory, seqüela de la cinta d’animació en 3D produïda per Pixar en 2003 i que en aquesta ocasió canvia el rol protagonista de Marlin i Nemo a Dory, el divertit peix de memòria a curt termini.

El nadó en cap >  5 de novembre.

El film està dirigit per Tom McGrath (Madagascar 3). L’argument se centra en Tim, un nen de 7 anys amb una vida perfecta. Tot canvia quan arriba el seu nou germanet, un nadó preciós que fa que als seus pares els caigui la bava.

Zootròpolis > 19 de novembre.

Comèdia d’aventures que transcorre en un món ideal en què no existeixen els humans, i mamífers de totes les classes i mides conviuen en una moderna metròpoli animal anomenada Zootròpolis. La pel·lícula es basa en un llibre amb el mateix títol, publicat en català per Grup 62.

Capità calçotets > 10 de desembre.

El film ha estat dirigit per l’actor, guionista i director David Soren, que també ha dirigit altres films de DreamWork s estrenats en català. Un parell d’alumnes entremaliats hipnotitzen el director del seu col·legi i el converteixen en el Capità Calçotets, un superheroi molt peculiar, que no pot volar ni té superpoders amb una indumentària encara més peculiar. Tots tres viuran un munt de divertides aventures.

www.ateneucinema.cat

 

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *