Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Arriba la 15a edició del ZOOM, cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió

| Cap comentari

Del 21 al 27 de novembre tindrà lloc la 15a edició del Festival Zoom, a Igualada i Barcelona. Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món.

El Zoom, Festival Internacional de Ficció Televisiva, celebra 15 anys. La Secció Oficial d’aquest any la conformen 8 llargmetratges d’estrena de tota Europa. Durant el festival es podrà veure una cuidada selecció de produccions de cinema per a televisió realitzada en els últims anys a nivell internacional. La tvmovie ‘El Nom’ de Joel Joan serà l’encarregada d’inaugurar la 15ª edició del Festival Zoom, el dimarts 21 de novembre.

La principal novetat d’aquest any és la creació del Talent Campus, una estada formativa durant els dies del festival per desenvolupar nous formats, amb la guia i la col·laboració de professionals del sector. Per quart any consecutiu, el Zoom aterra de nou a Barcelona de la mà de la revista online Serielizados amb la quarta edició del Showcase de Pilots de Ficció, el divendres 24 de novembre.

Zoom Festival

Aquestes són les projeccions al teatre i a la sala de cinema de l’Ateneu

Si ets soci de l’Ateneu Igualadí aprofita els descomptes de 2×1.

 

 

 

 

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *