Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Premis Ciutat d’Igualada, el reconeixement del talent

| Cap comentari

Aquest diumenge, 19 de novembre, el Teatre Municipal l’Ateneu ha acollit la vint-i-dosena edició dels Premis Ciutat d’Igualada, els guardons que reconeixen el treball de creadors de diferents disciplines dels àmbits cultural, artístic, de recerca o social. L’acte ha comptat amb la presència, entre altres autoritats, de l’alcalde, Marc Castells, del regidor de Cultura, Pere Camps, de regidors del consistori, de la directora general d’Indústria, Àngels Chacón, i del director dels Serveis Territorials del departament de Cultura de la Generalitat a la Catalunya Central, Lluís Cerarols. Al teatre hi ha hagut també una butaca buida amb un llaç groc, recordant que el destituït conseller de Cultura de la Generalitat, Lluís Puig, es troba actualment a Brussel·les.

Durant l’acte s’han lliurat el premi Paquita Madriguera de Composició Musical, el Jaume Graells d’Art Digital, el Gaspar Camps de Disseny, el Procopi Llucià de Fotografia, el Joan Llacuna de Poesia, el Jaume Caresmar d’Investigació –declarat desert–, el Mossèn Còdol de Compromís Social i Cívic, i el recentment creat Premi d’Honor Ciutat d’Igualada.

El Premi de Poesia Joan Llacuna, organitzat per l’Ajuntament amb el suport de l’Ateneu Igualadí i el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI), dota el premi amb 1.350 euros i la publicació de l’obra a Viena Edicions. L’escriptor guanyador ha estat el manacorí Jaume Mesquida amb l’obra Resplendor de foc. Un llibre que es presentarà properament al cicle poètic i musical De Pell Sensible.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carmel·la Planell, representant del CECI,  Mireia Claret, presidenta de l’Ateneu Igualadí i M. Teresa Miret membre del jurat amb l’escriptor manacorí, Jaume Mesquida, guanyador del Premi de Poesia Joan Llacuna.

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *