Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Los demonios’

| Cap comentari

Els dimonis, el primer llarg de ficció escrit, dirigit i produït pel canadenc Philippe Lesage, és una pel·lícula absolutament d’autor. Malgrat que la narració gira al voltant d’un assassinat, aquest fet constitueix únicament una excusa per mostrar una reflexió sobre la mentalitat infantil i els seus “dimonis” imaginaris. Els nens viuen en una realitat diferent i els problemes que observen en el seu entorn no són contemplats amb la mateixa òptica que la dels adults. Aquesta incomprensió del món dels adults, que actuen moltes vegades de manera irracional, genera por en la infància.

FITXA 369Data: Dijous 14 de desembre
Hora: a les 20 h i a les 22 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *