Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘The Square’

| Cap comentari

Sessió doble > a les 20.00 h (doblada) i a les 22.00 h (VOSE)

Direcció: Ruben Östlund

(Suècia 2017)

‘The Square’ és un emocionant drama satíric que reflecteix l’actualitat, tracta temes com el sentit de la comunitat i el valor moral.

Christian és un pare divorciat que gaudeix dedicant el seu temps a les seves dues filles, és un valorat programador d’un museu d’art contemporani i és d’aquesta classe de persones que condueixen un cotxe elèctric i donen suport a les grans causes humanitàries. Està preparant la seva propera exposició titulada “The Square” i la instal·lació que l’acompanya que incita als visitants a l’altruisme i els recorda els seus deures respecte als seus semblants. Però quan a Christian li roben el seu telèfon mòbil, la seva reacció no li deixa precisament en bon lloc…

 Data: Dijous 11 de gener
Hora: 20.00 h i 22.00 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *