Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

TALLERS Parlem i fem ‘La teràpia del massatge’

| Cap comentari

Per a aquest trimestre proposem tres tallers per aprendre a fer massatge com a teràpia

Com aprendre a alliberar energia i tensió acumulada a través del massatge ‘Yuki’, facial i el de columna vertebral cercant la relaxació i l’harmonia.

Dóna’t permís per gaudir.

Massatge facial relaxant  * Dijous 11 de gener

Moltes vegades la tensió s’acumula a les mandíbules i amb una senzilla tècnica fent petits tocs i amassaments a la cara la musculatura es destensa i relaxa. El massatge es pot fer amb olis essencials per complementar la teràpia.

Massatge ‘Yuki’ * Dijous 1 de febrer

‘Yuki ‘ és una teràpia energètica japonesa que es basa en la transferència d’energia vital o ‘KI’ d’una persona a altra, sent aquesta última qui connecta amb el camp energètic del terapeuta. Una excel·lent teràpia per ajudar a millorar problemes físics ja que moltes substàncies internes associades a la relaxació s’activen pel contacte. L’amor cura, és la millor medicina per l’ànima.

Massatge de la columna vertebral * Dijous 1 de març

El mal d’esquena és un dels símptomes més comunes i que més gent pateix. A vegades una bona higiene postural i fer estiraments regularment pot prevenir problemes futurs. Aprendre a destensar i relaxar l’esquena amb petits moviments i massatges senzills individualment o en grup.

 

Hora tallers: 19.30h

Lloc: sala LAB de l’Ateneu Igualadí

Facilitadora: Imma Vila, terapeuta i mestra de Reiki.

Entrada lliure.

Cal portar una màrfega o manta. El taller també es pot fer assegut a una cadira, cadascú en funció de les seves necessitats.

 Data: Gener, febrer i març
Hora: a les 19.30 h
Lloc: Sala LAB
Organitzador: Espai Parlem i fem de l'Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *