Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CICLE GAUDÍ ‘Tierra firme’

| Cap comentari

Circuit estable de cinema en català

Direcció: Carlos Marqués-Marcet

Als seus 38 anys, Eva tem que el seu rellotge biològic estigui a punt de parar-se per a sempre, però la seva nòvia Kat no vol que un nadó alteri l’existència lliure i despreocupada que viuen ambdues en un vaixell en els canals de Londres. Quan Roger arriba de visita des de Barcelona, ​​Eva no només veu en ell el millor amic de la seva nòvia, al millor aliat emocional imaginable, sinó també a un donant potencial. I per a sorpresa de Kat, a Roger li atrau la idea de ser pare, tot i ser un home les relacions no solen durar més d’una nit … pel que a Kat no li queda més remei que acceptar la posada en marxa del pla per por de perdre a Eva.

FITXA 372

 

 Data: Dijous 18 de gener
Hora: a les 20 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu, Ateneu Igualadí, Acadèmia del Cinema Català i Ajuntament d'Igualada


Deixa un comentari

Camps obligatoris *