Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Milton Salazar (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

El divendres 2 febrer Milton Salazar farà el seu debut a Músiques de butxaca per presentar el seu primer treball ‘Yellow Hope’ i ho farà acompanyat dels músics amb qui ha gravat el disc, Àlex Almirall, piano i saxo, Carles Guilera i Cels Burgès a la guitarra elèctrica, Andreu Dalmau i Pol Mitjans, baix i bateria respectivament.

Coneixent a Milton Salazar

Va ser l’any 2008, a Capellades, quan amb 12 anys Milton Salazar rep com a regal la seva primera guitarra elèctrica. Encara no sap tocar, però té clar que en vol aprendre, compondre cançons i formar un grup.

Gràcies a Internet i a tutorials de YouTube, pocs mesos després ja tocava les primeres cançons i amb dos amics més forma la primera banda. El seu desig de dedicar-se a la música creix cada dia fins que l’any 2012, amb quatre amics, crea ‘Between Humans And Beasts’, banda de Metalcore en la que toca la guitarra.

Tot i la diferència d’estils, Milton segueix composant històries que guarda per a ell, fins que al 2015 decideix començar un projecte en solitari.

Primer són cançons que penja a YouTube, poc després arriben els primers concerts en esdeveniments com el Rec Stores o l’Oktober Rec Fest, ambdós a Igualada. Segueix escrivint. Participa en l’11è Certamen de Música Jove d’Igualada i guanya en la categoria de solistes i aquesta és l’empenta que el porta a tocar a altres llocs com Manresa o Barcelona. El seu projecte comença a agafar forma i treu el seu primer single ‘Like Rain And Sun’ amb un videoclip protagonitzat per l’actriu Candela Antón. L’estiu de 2017 enregistra a l’estudi el seu primer EP, ‘Yellow Hope’.

‘…’Yellow Hope’ no és un simple EP. No és un simple treball que qualsevol artista treu per primer cop, és molt més que això. ‘Yellow Hope’ és amor, esperança, enyorança, por i felicitat. És una història que parla de mi, dels meus pensaments, els meus somnis, la meva ànima. És temps, dedicació i esforç. Són els meus amics, la meva família, tots vosaltres.’

Milton Salazar no defineix la seva música amb un estil concret sinó amb una mescla de varis. Marcat per artistes com Damien Rice, James Bay, City and Colour o Bon Iver combina els ambients més càlids de l’indie-folk amb melodies pop.

‘… Sempre he escoltat música en anglès i les lletres que he anat composant han estat en anglès. Podríem dir que de manera inconscient les meves cançons van prendre forma en aquest idioma. Tot i això, no descarto en un futur escriure en castellà o català. De fet, ja tinc algun tema’.

 ‘Yellow Hope’

‘Yellow Hope’ o traduït al català, “Esperança Groga”. El color groc és un color que desprèn amor, alegria i felicitat. Em crida, em parla. Un raig de sol, de llum, d’escalf. Un color que destaca. Destaca tal com ho fa aquest EP en la meva vida. Al llarg de tot el procés creatiu he sentit amor, alegria i felicitat. He necessitat rajos de llum en certs moments i he necessitat escalf i companyia. Tot i això, en moments baixos, no m’he sentit trist. He sentit optimisme i mai no he perdut l’esperança per res. Penso que és la clau de la vida, sentir TOTS els sentiments i emocions que existeixen però mai perdre l’esperança. L’optimisme és vital.

Preu entrada: 12 € Amb descomptes: 10 € (amb l’entrada regalem un gintònic)

Descomptes: Socis de l’Ateneu Igualadí, del Cineclub Ateneu, d’Òmnium Cultural i els Amics del Teatre de l’Aurora.

Venda anticipada a www.musiquesdebutxaca.catData: Divendres 2 de febrer
Hora: a les 23 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *