Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

El Nadal arriba a l’Escola de l’Ateneu

| Cap comentari

Amb la Festa de Sant Nicolau, patró dels infants, el dia 5 de desembre vàrem començar els preparatius pels guarniments de Nadal a l’Escola de l’Ateneu.  Amb xocolatada, jocs, danses i tallers de Nadal, vàrem passar el dia fins que a les  5 de la tarda, St. Nicolau es va acomiadar repartint una llaminadura a cadascú.

El dia 12 de desembre vàrem celebrar la festa de Nadal pels avis. Vam convidar als avis dels infantss d’educació infantil al teatre de l’Ateneu . Va ser una celebració entranyable on avis i nets vàrem compartir diferents activitats a l’Escola.

El dia 13 per Sant Llúcia, com marca la tradició, van arribar el tions a l’Escola. Quina il.lusió!

L’AMPA de l’Escola, el 17 de desembre va organitzar un Taller de Nadal destinat a recollir diners per a la Marató de TV3.

Després d’alimentar i cuidar els tions, el darrer dia del trimestre els alumnes van poder gaudir d’un matí d’emocions amb la cagada de tions que van portar força sorpreses: jocs,  llibres i  coca i torrons per esmorzar tothom.  Els alumnes de cicle superior, a més, van participar en la màgica història de “l’amic invisible”, on cadascú pensant a qui havia de fer el regal va dissenyar i crear un obsequi.

A la tarda, al teatre de l’Ateneu , van celebrar la festa de Nadal. Els alumnes de parvulari, Cicle Inicial i Cicle Mitjà van representar l’adaptació del conte “Les cuques de llum” de Myia Hamelin, i els nois i noies de Cicle Superior van fer un concert amb instruments Orff.

Per acabar la festa amb les famílies, es van recitar els poemes de Nadal que havíem preparat durant els últims diesi vam cantar conjuntament el Cant dels Ocells.
Tot plegat va resultar una gran festa on tothom va gaudir d’allò més.Podeu veuren imatges i videos a la web.

 

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *