Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’espai Parlem i fem de l’Ateneu Igualadí proposa per aquest trimestre el massatge com a teràpia

| Cap comentari

Un dels espais consolidats en la dinàmica de l’Ateneu Igualadí és el Parlem i fem de la terapeuta i mestra de Reiki Imma Vila. Xerrades i tallers per assolir un benestar personal a través de les teràpies naturals.

Coneixement i praxi per aprendre tècniques com la meditació, el Reiki, el Feng Shui, teràpies energètiques com la Metamòrfica o senzillament saber com respirar. Eines que ens ajuden a gaudir més de la vida, a gestionar emocions, a prendre consciència del poder que tenim de canviar la nostra vida, a ser responsables de guarir el nostre cos i la nostra ànima. En definitiva, obrir canals per respirar vida i ser més feliços.

Els primers dijous de mes a 2/4 de 8 del vespre a la sala LAB de l’Ateneu Igualadí i l’entrada és liure.

El Parlem i fem de la nova temporada començarà el pròxim 11 de gener i la proposta pel primer trimestre és el massatge com a teràpia.
En la primera de les sessions es treballarà el massatge facial que millora la circulació sanguínia, redueix tensions i mobilitza teixits. El mes de febrer ens descobrirà el ‘Yuki’, com parar esment al moviment espontani amb les mans que fa que l’energia de les zones estancades reaccioni i el mes de març l’esquena i la columna vertebral seran les zones a treballar a través de la manipulació terapèutica.

Vine i dóna’t permís per gaudirDeixa un comentari

Camps obligatoris *