Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘La cordillera’

| Cap comentari

Sessió doble –  a les 20.0 h i a les 22.00 h

Direcció de: Santiago Mitre

(Argentina 2017)

En una cimera de presidents llatinoamericans a Xile, on es defineixen les estratègies i aliances geopolítiques de la regió, Hernán Blanco (Ricardo Darín), el president argentí, viu un drama polític i familiar que li farà enfrontar-se als seus propis dimonis. Haurà de prendre dues decisions que podrien canviar el curs de la seva vida en l’ordre públic i privat: d’una banda, una complicada situació emocional amb la seva filla, i per un altre, la decisió política més important de la seva carrera.

FITXA 374Data: Dijous 8 de febrer
Hora: 20.00 h i 22.00 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *