Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Miquel Abras ‘La vida en un sospir’ (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

Segon concert de la temporada amb el cantautor Miquel Abras que presentarà el seu sisè treball d’estudi, ‘La vida en un sospir’, després d’un llarg temps sense pujar als escenaris catalans i de tres anys sense treure un nou disc.

El cantautor bisbalenc és un dels artistes puntals del país i ha colat algunes cançons en l’imaginari col·lectiu com ‘Amb tu sóc jo’, ‘Crida’ o ‘Contradiccions’. ‘La Vida en un Sospir’ publicat l’any passat és una col·lecció de deu cançons, totes amb el seu segell inconfusible. La veu trencada, la plasticitat de les melodies i la presència de la guitarra acústica són els elements indispensables que caracteritzen les cançons d’Abras. Molts dels temes del disc comencen de manera molt intimista que a mesura que avança la composició, va creixent i agafant complexitat.

Amb una notable trajectòria sobre els escenaris, el cantant empordanès ha actuat en programacions de prestigi com l’Auditori de Girona, l’Auditori de Barcelona, el Festival de Cap Roig, el Festival de Guitarra de Bcn, el Festival Acústica de Figueres, el Festival Barna Sants, el Festival Sons del Món, el Senglar Rock … També ha guanyat cinc premis Enderrock i el premi al Disc Català de l’Any de Ràdio 4.

A Músiques de butxaca presentarà un format íntim acompanyat al saxo pel gran Jordi Paulí.

 

www.musiquesdebutxaca.cat 

Preu entrada: 12 € Amb descompte: 10 € (amb gintònic inclòs)

Aforament limitat

Entrada anticipada:

Secretaria de l’Ateneu Igualadí (horari d’oficina)

Web Músiques de butxaca  AQUÍ  Data:
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *