Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’Escola de l’Ateneu busca un professional per incorporar-lo a l’equip de docents el proper curs

| Cap comentari

Oferim:

● Plaça de mestre/a especialista en Primària

● Contracte anual amb possibilitat d’indefinit

Requisits:

o Titulació de Grau en Educació Primària o doble titulació de Grau d’Educació Primària i Infantil.

o Menció en arts visuals i plàstiques o coneixements en l’àmbit artístic o Nivell alt d’anglès . First Certificate.

o Experiència professional mínima d’un any

o Coneixements d’ofimàtica

o Coneixement de noves tecnologies mòbils aplicades a l’educació.

L’Escola de l’Ateneu Igualadí, es defineix com una Escola familiar, d’una sola línia, oberta, acollidora, motivadora i vivencial, que des dels seus inicis ha apostat per ser una escola innovadora i progressista. Actualment entre d’altres formem part del Projecte d’Escola Nova 21.

Oferim la integració en un claustre estable, consolidat, dinàmic, transversal i amb una gran capacitat d’adaptació a les noves tendències pedagògiques.

Busquem un mestre/a que domini les tècniques, la sintaxi, l’alfabet i els referents del llenguatge visual i plàstic. Ha de ser creatiu i amb sensibilitat artística, c apaç de propiciar un clima d’estímul i d’aportació imaginativa dels alumnes.

Com a mestre, cal que sigui coneixedor de les noves tendències educatives en el treball per projectes, treball en grups cooperatius, eines d’autoavaluació i cooperació i treball per ambients. La persona que busquem ha de tenir un nivell de compromís i d’implicació alt, ha de ser dinàmica, amb inquietuds per la formació continua i una alta capacitat de treball en equip. Valorarem molt positivament la doble titulació en Educació Infantil i Primària, així com la versatilitat per tutelar els diferents nivells d’Educació Primària, i un bon domini d’altres llengües estrangeres tan a nivell escrit com oral.

Les persones interessades, si us plau, envieu-nos el vostre currículum adreçant els aspectes sol·licitats junt amb una carta de motivació, expressant el vostre interès per incorporar-vos en el nostre projecte a escola@ateneuigualadi.org

Termini de presentació de sol·licituds: 12 abril del 2018

 

Escola Ateneu Igualadí Deixa un comentari

Camps obligatoris *