Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PANTALLA OBERTA ‘Bref’

| Cap comentari

Direcció: Christina Pitouli

(Catalunya 2013)

Torna ‘Pantalla Oberta’. De fet, no ha marxat mai, si bé en aquests darrers temps la seva presència és més intermitent. I tal com diu el nostre nom, amb una sessió, que és una col·laboració més, on projectarem Bref, per refexionar sobre la pràctica de l’ablació.

Bref, aquest curt documental de Christina Pitouli, sense cap mena de veu en o , pretén ser l’altaveu de diverses dones africanes –residents a l’estat- i que han estat víctimes de la mutilació genital femenina (MGF), i un parell d’homes, també africans. Les seves vivències, opinions, contradiccions i realitats –també, en ocasions, contraposades- ens mostren la complexitat d’un tema en què s’hi mesclen l’herència cultural i el respecte vers els drets humans.

Ens acompanyarà fent la presentació del film i posterior debat la Laura Riba, tècnica de Cooperació al Desenvolupament i amb membres de producció de la pel·lícula.

Entrada gratuïta.

 

 

 

 

BREF – fitxa mail(2)

Hi col·laboren:

Pla d’Igualtat de Gènere

Sanitat i Salut Pública

Metges del MónData: Dimarts 13 de febrer
Hora: 20 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *