Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Captain fantastic’

| Cap comentari

Doble sessió  > A les 20 h i a les 22 h (VOSE)

Ben té sis fills. Durant deu anys han viscut plegats als boscos més allunyats de la civilització. Ben ha educat els seus fills en un ambient d’alta exigència intel·lectual i els ha protegit de qualsevol contacte amb el món capitalista de les ciutats. De fet, la família no celebra ni el Nadal ni qualsevol altra festa tradicional. Però un succés dramàtic els obligarà a sortir del seu refugi. Abandonar l’única vida que han conegut i tornar a la civilització, els obligarà a adaptar-se a una societat moderna i agressiva, i això no serà una tasca gens senzilla.

Una pel·lícula que fa pensar. És cert que els extrems no són bons, però deixar-nos portar i assumir que no hi podem fer res, tampoc sembla la millor opció.

FITXA 377 (1)Data: Dijous 8 de març
Hora: a les 20 i a les 22 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *