Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

DdD torna el dimarts 17 d’abril recuperant el model original i amb Marina Subirats de ponent

| Cap comentari

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) tornarà el dimarts 17 d’abril amb una sessió en la qual es rependrà aquest espai deprés d’una aturada d’uns mesos i que servirà per obrir el cinquè any de la iniciativa. A més, es recuperarà l’estructura original de debats després de provar un nou model la tardor passada.

La sessió versarà sobre la gestió emocional de l’actual moment polític de Catalunya. Es vol debatre el tema des d’una altra perspectiva: fugir de la confrontació política i fer-ho des del punt de vista vivencial i emocional, quins sentiments s’han generat dins la societat i com cadascú viu la situació des de l’ànima, tant els que pensen d’una manera com d’una altra. Un debat introspectiu.

La introducció de l’acte anirà a càrrec de la Doctora en Filosofia i Catedràtica de Sociologia de la Universitat de Barcelona, Marina Subirats. A la Fila 0 s’ha convocat quatre igualadins i anoiencs rellevants per aportar el seu testimoni sobre el que s’ha viscut a Catalunya els darrers mesos com són el professor Xavier Badia, l’escriptor Antoni Dalmau, el periodista Rafael Jorba i la linguïsta Carme Junyent.

Durant les properes setmanes es donaran a conèixer més detalls de la convocatòria que, recordem, està programada pel dimarts 17 d’abril, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí. Dimarts de Diàlegs és l’espai de debat i reflexió d’Igualada que acull l’Ateneu Igualadí des del mes de gener del 2014 i que ha rebut el Premi Ateneus 2016 en l’àmbit de la comunicació. DdD entén i promou el debat, el diàleg i la discussió com a eines per a fomentar el coneixement i el pensament crític a la ciutat. Fins ara s’han convocat 33 sessions i es fa un dimarts al mes tot posant a debat un tema relacionat amb Igualada. La web de la iniciativa és dimartsdedialegs.cat, on es poden veure vídeos de resum de totes les sessions.Deixa un comentari

Camps obligatoris *