Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Diana Gómez i Ana Polo a l’acte pel Dia de la Dona de JERC Igualada

| Cap comentari

El proper divendres 16 de març la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí acollirà l’acte del dia de la dona de les JERC, a les 8 del vespre. El protagonitzaran l’actriu igualadina Diana Gómez i l’humorista Ana Polo.

En el marc de les reivindicacions del 8 de març les JERC Igualada duran a terme l’acte del Dia de la Dona tot conversant amb l’actriu igualadina Diana Gómez i la l’humorista i  guionista Ana Polo (La Segona Hora de Rac1).

L’acte té la intenció de ser un espai de tertúlia envers el feminisme amb ambdues convidades com a ponents principals i també amb participació del públic. Es tractaran temes tant de l’actualitat més recent com aquells que envolten el dia a dia de les dues convidades i com viuen la desigualtat en els seus oficis.

La Igualadina Diana Gómez ha participat en sèries de televisió com “El Crac” de TV3, la superproducció “Alatriste”, “Salvador”, “Águila Roja” o “El secreto de Puente Viejo” i en els telefilms com “Barcelona, Ciutat Neutral”.

L’humorista Ana Polo actualment treballa al programa de RAC1 “La Segona Hora” i col·labora amb el programa online “No te metas en política”. També és guionista i Community Manager. També ha sigut reportera a «TIPS» de TVE y « Catalunya directe » de 8TV.Data: Divendres 16 de març
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *