Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’Associació UNESCO d’Igualada i el Festival de Cinema Terres de Catalunya signen un acord de col·laboració

| Cap comentari

El passat dimecres 14 de març a la Cambra de Comerç de Tortosa es va formalitzar l’acord de col·laboració de les dues entitats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Santi Valldepérez, director del festival i Miquel Segura, president de l’Associació UNESCO varen signar el document d’acord amb l’assistència de Francesc Minguell, director-gerent de la Cambra , Montse Esteve Palà, presidenta d’Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa, Pere Carles de l’Associació UNESCO d’Igualada i amb la presència d’un testimoni d’excepció, Federico Mayor Zaragoza, ex director general de la UNESCO (1.987-1.999).

El festival té lloc a Tortosa, la ciutat més gran de les Terres de l’Ebre i aplega cada any aquelles produccions que incentivin la màgia del viatge -especialment la descoberta d’entorns naturals- i que promoguin el desenvolupament sostenible.

La pròxima edició tindrà lloc del 2 al 5 de maig d’enguany.Deixa un comentari

Camps obligatoris *