Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘El autor’

| Cap comentari

Direcció: Manuel Martín Cuenca

(Espanya 2017)

Álvaro (Javier Gutiérrez) se separa de la seva dona, Amanda (María León), una exultant escriptora de best sellers, i decideix afrontar el seu somni: escriure una gran novel·la. Però és incapaç; no té talent ni imaginació… Guiat pel seu professor d’escriptura (Antonio de la Torre), indaga en els pilars de la novel·la, fins que un dia descobreix que la ficció s’escriu amb la realitat. Álvaro comença a manipular als seus veïns i amistats per crear una història, una història real que supera a la ficció…. Adaptació de “El mòbil”, primera novel·la de Javier Voltes, publicada en 1987.

FITXA 382Data: Dijous 26 d'abril
Hora: a les 20 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *