Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Loving Vincent’

| Cap comentari

SESSIÓ DOBLE | a les 20 h doblada i a les 22 h versió original

Direcció: Dorota Kobiela, Hugh Welchman

Polònia 2017

Primer llargmetratge compost per pintures animades, “Loving Vincent” és un film homenatge a Van Gogh en el que cada fotograma és un quadre pintat sobre oli, tal com el mateix Vincent l’hagués pintat. Els seus 80 minuts de durada estan composts per 56.800 fotogrames que han estat pintats, un a un, per una gran quantitat d’excel·lents pintors al llarg de diversos anys, tots inspirant-se en l’estil i art magistral de Van Gogh.

FITXA 380Data: Dijous 12 d'abril
Hora: a les 20 i a les 22 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *