Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Dani Flaco ‘Verbenas y fiestas menores’ (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

Dins la gira per Espanya de la presentació del seu últim disc ‘Verbenas y fiestas menores’, Dani Flaco tocarà a Músiques de butxaca el pròxim 4 de maig per tancar la primera part de la temporada del cicle de concerts, ho farà en format acústic acompanyat de David Sam al piano.

Dani Flaco, originari del barri de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat, va deixar fa poc més de 10 anys el seu treball a la Seat per dedicar-se a la música i publicar discos com a ‘Salida de emergencia’, ‘Fuerzas de flaqueza’, ‘Xarnego’, ‘Secretos de sumario’, ‘Cada vez más flaco’ o ‘Versos y madera’.

Flaco té com a referents musicals a Jakob Dylan, Quique González, Bob Dylan,The Beatles o Javier Krahe, a qui admira especialment. Artista sincer i compromès amb la qualitat de la seva obra, ofereix un producte molt personal, amb ànima i amb aquell deix de rebel·lia que tant el caracteritza.

El seu setè elepé, ‘Verbenas y fiestas menores’, gravat a Guadalajara, produït per Fernando Polaino, publicar per Granja Beat i amb disseny del cineasta Juan Cruz, ha comptat amb les col·laboracions vocals de César Pop i Txtexu Altube i ho ha gravat en directe amb la seva banda integrada per Miquel Ballester, bateria; Jordi Cobri, baix; Pepo López, guitarres; David Sam, piano i teclats; Diego Galaz, violí i Bego Ortiz, cors. En aquest disc, Flaco, que des de fa 4 anys resideix a Madrid, incideix en la seva opció de ser un cantautor amb ànima rockera que cuida molt els textos i flirteja amb el country, el blues, la balada o el folk en cançons d’amor i desamor, d’amistat o de crítica social.

El preu de l’entrada és de 12 € amb gintònic inclòs i de 10 € pels socis de l’Ateneu, Cineclub, Amics del Teatre de l’Aurora i Òmnium Cultural.

Les entrades anticipades es poden comprar AQUÍ , a Secretaria de l’Ateneu o mitja hora abans del concert a taquilla.

 Data:
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *