Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

ESCOLA DE L’ATENEU| Aprenent

| Cap comentari

Aprofitant que les Puputs i les Gavines estem estudiant la indústria tèxtil, Igualada i les comarques de Catalunya,  vam anar a visitar el Museu de la Ciència i de la Tècnica i el Museu Tèxtil de Terrassa. Vam poder veure els telers que feien servir i també ens vam adonar dels riscos que tenien la gent que hi treballava. Al Museu tèxtil vam poder veure teixits molt antics i també els tipus de fibres tèxtils que existeixen.  A la tarda vam fer un taller on vam poder tocar diferents fibres i descobrir les seves propietats. Abans de tornar cap a casa tots junts vam fer un teixit pla gegant on uns quants nens feien d’ordit i els altres de trama. Ens ho vam passar molt bé!

   

Escola Ateneu IgualadíDeixa un comentari

Camps obligatoris *